23 юни 2009

пред-ИЗБОР-ни срещи


Вчера следобед в парка Заимов столичани можеха да се срещнат лично с мажоритарния кандидат на СК за 24 МИР - Мартин Димитров.


От реакциите на случайно срещнатите хора личеше подкрепата и доверието, което Мартин е спечелил вече в техните очи, въпреки младостта си и правните скандали около отказа той да бъде официално регистриран като председател на СДС, за какъвто беше избран от членовете на партията в края на миналата година на първите преки избори за председател в историята на СДС.


Много важен е фактът, че доверието, което хората гласуват на Мартин Димитров не е плод от предизборна кампания и захаросани обещания, каквито стандартно се раздават на килограм преди избори, а е спечелено с реално свършена работа през предходните няколко години и ангажираността му с конкретни проблеми и казуси, пряко засягащи гражданите на БГ. 


За всеки, на който му е писнало да слуша предизборни обещания, за изпълнението на които няма НИКАКВА гаранция, препоръчвам да посети блога на Мартин Димитров: http://www.martindimitrov.com/  и да види за какво и как той е работил ДО СЕГА!

Знаете- "денят се познава от сутринта!" :)


Колко ли от досегашните колеги на Мартин в НС биха били готови да застанат като него зад идеята гласуването в Парламента да е явно, да има ясна отчетност от страна на всеки от "народните представители" КОЛКО работи и доколко защитава интересите на избирателите си /а не- своите собствени/?? 


Ще ви оставя да помислите над тези нахвърляни набързо "размисли", но се надявам изводите, до които можете да стигнете, да ви убедят да ГЛАСУВАТЕ на 5 юли, а също така- да ви убедят че е изключително важно КОГО ще изпратите като ваш представител в 41-то НС!

Не забравяйте, че ако останете пасивни и не гласувате, вие всъщност пак изпращате някой да ви "представлява" в Парламента, само че това 100% ще е човек, за който НЕ БИХТЕ гласували :) 


Пък и той няма да има никаква отговорност към вас, понеже сами ще сте се отказали от правото си на гласоподавател след това да му търсите сметка за свършеното или не свършеното!


Така че- МИСЛЕТЕ!!! 

И на 5 юли ДЕЙСТВАЙТЕ с мисълта, че този ваш избор ще определи животът ви за следващите 4 години, а ще има последствия сигурно и за поне още 10 години след това!


 Снимки от събитието: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392428&pid=13094966


2 коментара:

Анонимен каза...

Гери, ти израстваш в очите ми не само като гражданин, а и като фоторепортер, като журналист, а даже и като политик.
Бъди винаги така ревностен защитник на демокрацията!Желая ти успех в живота и победа в борбата против комунизма!
Успех на изборите!

George P. Bakalov каза...

М-да, съгласен съм с предишния постинг: "гражданин, фоторепортер, журналист, а даже и като политик."

Както и пожеланието:

"Желая ти успех в живота и победа в борбата против комунизма!"

Давай, Гери, най-доборото тепърва предстои!