09 октомври 2009

"Масларова отива на прокурор" - ДАЙ БОЖЕ!!


МАСЛАРОВА ОТИВА НА ПРОКУРОРЧета заглавието на статията и се вдъхновявам...после обаче в самата статия НЕ виждам да се споменават конкретни обвинения срещу конкретни хора..


Още по-малко виждам някъде ЯСНО да се казва, че Масларова НАИСТИНА ще бъде подсъдима.. А, вярвайте ми, това, което съм видяла с очите си като плод на нейната политика само в един мини отрязък от ресора социална политика, е НАПЪЛНО достатъчен тая жена и колегите и да прекарат остатъка от живота си зад решетките, със строг тъмничен затвор!!


Напоследък имам чувството, че всичките изнесени в медиите факти за извършени престъпления и кражби от предишното правителство са единствено кьор-фишек в очите на ИЗБИРАТЕЛИТЕ!


УЖ че се върши мнооооого работа! А всъщност ГЕРБ си връзва гащите като за всяка несвършена от тях работа ще могат да прехвърлят вината на тия преди тях, така ще продължават да са избираеми от масовия избирател, обработен от непрестанната ПР кампания, а това, което бъде откраднато, прецакано и т.н. по време на това управление ще потъне някъде в небитието, понеже вниманието ни е в "изобличаването" на предишното управление и така оставаме слепи за това, което ГЕРБ прави и не прави..


Знаете приказката; крадецът вика:"дръжте крадеца!", а през това време ръцете му пъргаво ни преджобват..


А колкото до "изобличението" на крадците и престъпниците от предишния кабинет - хайде да видим точно колко ще са осъдените ефективно от министрите и другите, нарушили закона, а също така - да видим колко от откраднатото ще бъде изискано от тях обратно...


И ако бъде изискано от тях обратно, дали ще бъде възстановено на потърпевшите, или ще остане "гордо притежание" на ДЪРЖАВАТА - което няма да е СПРАВЕДЛИВОСТ, а просто друг вид кражба и манипулация с цел облагодетелстване!!


ЗАЩО ЛИ НЕ ВЯРВАМ НА ГЕРБ И АВТОРИТАРНИЯ ГЕНЕРАЛ?

Няма коментари: