01 февруари 2010

БОЦЕ и ГОЦЕ се договориха.. ЗАЩО НИ Е ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ?


Както се разбра от медиите , Президентът-позор ГОЦЕ щял да върне два закона – включително този за протестите – до тук, добре!


Но заедно с Премиерът-милиционер Б.Борисов, решили точно колко да е ограничителната зона около НС, МС и Президентството – а именно : между 5 и 20 метра.


Не разбирам защо „пропуснатото” обществено обсъждане на тези промени се заменя от диктаторско вземане на еднолични решения от тези двамата?!!


Какво значи 5 до 20м.?


Представете си отстояние от 20м. пред НС – това ще прати протеста някъде в уличките към Графа... зад х-л Радисън. Представете си го сега в зоната при МС и Президентството - значи ще ни „позволят” да протестираме някъде пред ЦУМ? Или пред Народния театър? Или зад Булбанк... Страшно демократично, другари „демократи”! ВИДИМО РАБОТИТЕ ЗАЕДНО!!!


И защо нормативните нарушения и незаконността на приемане и гласуване на този закон на 21 януари си остават насметени под килима?


АЛО, другарю Борисов, моля, поемете си отговорността!!! Нали това беше ключовата ви PR-реплика около съставянето на правителството – че ВИЕ ще си носите отговорността?!!!


И в заключение малко черен хумор от устата на Баш Бай Ганьо : „...В крайна сметка ще кажа на колегите от ГЕРБ, че не е в наш интерес да ограничаваме пълномощията на президента, един ден президентската институция може да е наша, пошегува се Бойко Борисов”


Мисля че всички помним „шегите” на един друг другар, дето „красеше” с физиономията си стените във всички държавни /а то нямаше други/ учреждения...

1 коментар:

Ангел Йорданов каза...

Диктатурата не може да бъде параван за управленските престъпления и некадърност!